Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 63g11kcal1.1g0.3g0.3g1.2g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Maissi jyvät 50g71kcal1.4g12.7g1.2g1.8g
Fetajuusto, Milbona25g70kcal5g0.1g5.5g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g75g57kcal4g13.1g0.3g3.4g
Kana 75g142kcal15.2g0g9g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g50g15kcal1g3.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.5g8kcal0g0g0.9g0g
Chilikastike, Felix38g38kcal0.8g7.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g842kcal58.2g79.4g34.6g12.8g
Valittu annoskoko400g421kcal29.1g39.7g17.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna200g211kcal14.6g19.9g8.7g3.2g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361