Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g114g366kcal25.1g66.3g1.1g13.7g
Sokeri 114g464kcal0g114.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1659kcal50.2g361g2.2g27.4g
Valittu annoskoko400g830kcal25.1g180.5g1.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna200g415kcal12.6g90.3g0.6g6.9g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976