Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g267g64kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 67g22kcal0.1g4.4g0.1g1g
Maustekurkku sokerisuolattu 40g8kcal0.3g1.2g0g0.7g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.7g1.3kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g317kcal7.6g31.8g14.6g15g
Valittu annoskoko400g159kcal3.8g15.9g7.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna200g79kcal1.9g8g3.7g3.8g
Arvot/100g100g40kcal1g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847