Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)225g720kcal22.5g141.8g5.2g31.5g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Ohrajauho 10g34kcal0.9g6.6g0.2g0.8g
Siirappi, tumma23g72kcal0g16.7g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g2788kcal71.6g501g47.6g73.2g
Valittu annoskoko401g1394kcal35.8g250.5g23.8g36.6g
Annoskoko puolitettuna200g697kcal17.9g125.3g11.9g18.3g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154