Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g135g136kcal28g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 68g20kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)3.4g14kcal0.2g2.1g0.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.1g3.8kcal0.4g0.5g0g0g
Punaviini 23g16kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g485kcal61.2g24g18.6g7g
Valittu annoskoko401g242kcal30.6g12g9.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna200g121kcal15.3g6g4.7g1.8g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614