Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1002g1803kcal190.3g1g110.2g0g
Purjosipuli 902g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Sitruunamehu, laimentamaton134g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1669g1002kcal16.7g75.1g66.8g10g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Oliiviöljy 180g1594kcal0g0g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g9486kcal462.2g234.4g719.4g61.4g
Valittu annoskoko4000g4743kcal231.1g117.2g359.7g30.7g
Annoskoko puolitettuna2000g2372kcal115.6g58.6g179.9g15.4g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191