Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 879g669kcal16.5g136.2g1.8g8.8g
Parsakaali (Pirkka)553g166kcal25.4g11.1g1.7g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.1g15kcal0.3g2.6g0.3g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g154g515kcal33.8g0.5g43g0g
Vesi2212g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g2834kcal157.2g319.6g94.4g24.2g
Valittu annoskoko4000g1417kcal78.6g159.8g47.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna2000g709kcal39.3g79.9g23.6g6.1g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056