Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1004g2811kcal34.1g56.2g271g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g201g321kcal16.1g8g26.1g0g
Paprika punainen 939g275kcal8.8g42.2g3.8g17.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)351g105kcal3.5g21.1g0.7g3.5g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1506g1957kcal165.6g22.6g135.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g10938kcal456.2g300.2g874.2g42.6g
Valittu annoskoko4000g5469kcal228.1g150.1g437.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna2000g2735kcal114.1g75.1g218.6g10.7g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310