Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 914g2929kcal244.6g0g218.8g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1142g3998kcal146.2g796.1g21.7g36.6g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1142g377kcal37.7g56g0g0g
Kananmuna kuoreton 503g717kcal62.8g1.5g51.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g165kcal0.1g0.1g18.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g70kcal2.3g1.8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g16646kcal994g1735.2g633.2g81.8g
Valittu annoskoko4000g8323kcal497g867.6g316.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna2000g4162kcal248.5g433.8g158.3g20.5g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518