Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g1429g929kcal22.9g214.3g1.4g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1000g950kcal200g0g17g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g571g457kcal2.9g40g34.3g5.7g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g293g425kcal48.3g4.4g24.9g0.3g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g64g48kcal1.4g9.3g0.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g7.1g4.3kcal0.1g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g21g70kcal2.1g10.7g2.1g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 571g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g5765kcal555.4g558.8g160.6g16.2g
Valittu annoskoko4000g2882kcal277.7g279.4g80.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna2000g1441kcal138.9g139.7g40.2g4.1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449