Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 799g2615kcal81.4g530.4g8.8g26.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1326kcal151.8g0g79.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g739g259kcal7.4g50.2g3.7g10.3g
Amerikan Pekoni filee, HK300g479kcal62.9g0.9g269.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa300g899kcal68.9g0g68.9g0g
Maito, Kevyt799g367kcal25.6g38.3g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g12528kcal851.4g1246.2g929.2g74.8g
Valittu annoskoko4000g6264kcal425.7g623.1g464.6g37.4g
Annoskoko puolitettuna2000g3132kcal212.9g311.6g232.3g18.7g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094