Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3203g7093kcal560.6g0g544.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)120g150kcal4g5g12g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Fetajuusto, Valio360g973kcal68.5g3.6g75.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8000g17100kcal1323.8g25.4g1311.4g0.6g
Valittu annoskoko4000g8550kcal661.9g12.7g655.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna2000g4275kcal331g6.4g327.9g0.2g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923