Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 700g543kcal122.9g0g4.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 47g417kcal0g0g47.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 19g59kcal1.9g6.5g2.7g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 700g238kcal7.7g37.8g1.4g20.3g
Tomaattimurska 700g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kurkuma, annos 2g1.7g0.9kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g3005kcal280.4g169.4g116.8g72.6g
Valittu annoskoko4004g1502kcal140.2g84.7g58.4g36.3g
Annoskoko puolitettuna2002g751kcal70.1g42.4g29.2g18.2g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804