Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2448g4063kcal465.1g0g244.8g0g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.6g0g
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 699g449kcal22.4g33.7g24.5g0.1g
Kananmuna kuoreton 350g499kcal43.7g1g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g11028kcal1075.4g113.4g697.2g15.6g
Valittu annoskoko4004g5514kcal537.7g56.7g348.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna2002g2757kcal268.9g28.4g174.3g3.9g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689