Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 615g877kcal76.9g1.8g63g0g
Sokeri 356g1447kcal0g356g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 363g1247kcal37g254.4g4.4g12.7g
Vispikerma Flora 20%699g1537kcal21g34.9g139.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki699g391kcal59.4g34.9g1.4g0g
Mansikka 559g260kcal2.8g47g1.1g10.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)699g419kcal3.5g90.8g3.5g14.7g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8008g12406kcal402.6g1650.2g426.4g76.2g
Valittu annoskoko4004g6203kcal201.3g825.1g213.2g38.1g
Annoskoko puolitettuna2002g3102kcal100.7g412.6g106.6g19.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653