Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g661g945kcal82.6g2g68.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1201g396kcal39.6g58.9g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g300g1051kcal36g213.2g6.3g9g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki901g991kcal225.3g4.5g9g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste342g1233kcal99.3g5.8g95.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g601g961kcal48.1g24g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g11181kcal1062.6g622.4g514.8g18g
Valittu annoskoko4014g5591kcal531.3g311.2g257.4g9g
Annoskoko puolitettuna2007g2795kcal265.7g155.6g128.7g4.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850