Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3204g771kcal58g70.5g9.6g73.7g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton267g56kcal0.8g4.3g0g0.3g
Seesamöljy, kylmäpuristettu80g721kcal0g0g80.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)160g229kcal6.2g13.9g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8032g3693kcal140.2g198.2g213.2g150.6g
Valittu annoskoko4016g1847kcal70.1g99.1g106.6g75.3g
Annoskoko puolitettuna2008g923kcal35.1g49.6g53.3g37.7g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200