Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g343g120kcal3.4g23.3g1.7g4.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g26g78kcal4.9g0.1g6.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g7.5g15kcal0.2g0.2g1.5g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow6.4g16kcal0g0.5g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g506kcal17.4g49.8g26.6g10.2g
Valittu annoskoko402g253kcal8.7g24.9g13.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna201g126kcal4.4g12.5g6.7g2.6g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094