Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g188g92kcal2.6g14.7g2.6g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g875kcal59.4g33.6g56.2g4.4g
Valittu annoskoko402g438kcal29.7g16.8g28.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna201g219kcal14.9g8.4g14.1g1.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811