Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 250g189kcal4.7g38.6g0.5g2.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kauralese 6.2g23kcal1.1g2.8g0.5g1.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)40g49kcal0.9g10.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g873kcal33.6g142.2g14.8g9.6g
Valittu annoskoko403g436kcal16.8g71.1g7.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna201g218kcal8.4g35.6g3.7g2.4g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196