Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 263g513kcal49.1g0g35.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g110g120kcal2.5g4.4g10.9g0g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1288kcal105.4g10g93.2g1.2g
Valittu annoskoko403g644kcal52.7g5g46.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna201g322kcal26.4g2.5g23.3g0.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676