Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 50g67kcal4.2g8.8g1g2.5g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka6.3g11kcal0.2g0.8g0.9g0.4g
Maissi jyvät 83g119kcal2.3g21.1g2g3.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g68g98kcal11.1g1g5.7g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g664kcal36g65g26.8g12.6g
Valittu annoskoko403g332kcal18g32.5g13.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna201g166kcal9g16.3g6.7g3.2g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213754