Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)156g103kcal18.7g6.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton125g179kcal15g0g12.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%56g141kcal7.9g6.2g3.1g27.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit56g225kcal22.5g9g11.2g8.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.6g0.2kcal0g0g0g1.3g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1305kcal128.6g45.2g54.6g74.4g
Valittu annoskoko403g653kcal64.3g22.6g27.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna201g326kcal32.2g11.3g13.7g18.6g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188