Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)326g749kcal32.6g21.2g58.6g0.3g
Amerikan pekoni 1viipale32g103kcal3.8g0g9.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.6g3.9kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Ketsuppi, euro shopper10g10kcal0.1g2.3g0.1g0.1g
Purjosipuli 23g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g1755kcal75.2g50.6g137g2.6g
Valittu annoskoko403g877kcal37.6g25.3g68.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna201g439kcal18.8g12.7g34.3g0.7g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281