Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 282g516kcal53.5g0g33.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruskea suuruste, Maizena8.4g32kcal0.1g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1457kcal109.2g23.2g102.8g0.4g
Valittu annoskoko403g728kcal54.6g11.6g51.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna201g364kcal27.3g5.8g25.7g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912