Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)187g236kcal20.6g0.6g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki75g60kcal9.7g1.5g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Kebabliha 75g164kcal18.6g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1374kcal120g7.2g96.4g0g
Valittu annoskoko403g687kcal60g3.6g48.2g0g
Annoskoko puolitettuna201g344kcal30g1.8g24.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159