Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 125g31kcal1.7g2.4g0.6g3.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 125g161kcal25.9g0g6.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g113g39kcal1.8g7.8g0.1g1.6g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g38g146kcal10.9g0.6g11.3g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g800kcal80.6g21.8g41.4g9.6g
Valittu annoskoko403g400kcal40.3g10.9g20.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna201g200kcal20.2g5.5g10.4g2.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374