Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Lenkki, kevyt sininen HK141g239kcal14.1g14.1g14.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%93g149kcal2.5g2.5g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1006kcal39.2g79.6g56.8g4g
Valittu annoskoko403g503kcal19.6g39.8g28.4g2g
Annoskoko puolitettuna201g252kcal9.8g19.9g14.2g1g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335