Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1200g840kcal192g0g3.6g0g
Emmental, punaleima 17%460g1334kcal156.4g0g78.2g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)880g220kcal7.9g37.8g3.5g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1060g127kcal15.9g15.9g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g400g320kcal10.4g16g24g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Tilli mauste4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8044g5709kcal766.4g143.6g218.6g1g
Valittu annoskoko4022g2854kcal383.2g71.8g109.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna2011g1427kcal191.6g35.9g54.7g0.3g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623