Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 960g277kcal9.6g44.2g2.9g17.3g
Kesäkurpitsa zucchini 960g173kcal5.4g24g3.8g6.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka360g40kcal4g4g0.7g3.6g
Kaali, valkokaali760g160kcal9.1g25.8g1.5g16g
Porkkana 680g222kcal4.2g37.8g1.4g17.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g20g64kcal0.2g15.8g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8056g3028kcal70.8g325.4g134.4g126g
Valittu annoskoko4028g1514kcal35.4g162.7g67.2g63g
Annoskoko puolitettuna2014g757kcal17.7g81.4g33.6g31.5g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532