Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g31g106kcal6.4g19.3g0.3g4.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g104kcal0g0g11.8g0g
Sieni tatti, hapero 131g36kcal2.4g3.8g0.7g2.5g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g13g39kcal0.9g7.6g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g31g121kcal9.8g0g8.9g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g1150kcal45.8g75.2g71.2g18.4g
Valittu annoskoko403g575kcal22.9g37.6g35.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna202g288kcal11.5g18.8g17.8g4.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144