Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 300g322kcal69.4g0g4.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Aurinkokuivattu tomaatti11g19kcal0.3g1.3g1.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g6g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g9g20kcal2.1g0g1.3g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g9g59kcal2.7g0g3.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g7.5g8.6kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g1541kcal152g9g95.8g1.6g
Valittu annoskoko403g771kcal76g4.5g47.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna202g385kcal38g2.3g24g0.4g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029