Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4.2g10kcal0.2g1.7g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 21g10kcal0.6g1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g169kcal14.6g18.6g1.8g7.4g
Valittu annoskoko404g85kcal7.3g9.3g0.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna202g42kcal3.7g4.7g0.5g1.9g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122