Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kirjolohifilee 90g149kcal15.1g0g9.9g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g1.9g4.7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Flora culinesse2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g559kcal35.4g22g36.2g1.8g
Valittu annoskoko404g279kcal17.7g11g18.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna202g140kcal8.9g5.5g9.1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506