Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g701g119kcal2.8g17.5g4.2g0g
Sipuli, paistettu 561g568kcal7.2g27.3g46g9.6g
Pekoni, paistettu 982g5056kcal161.4g0g497.6g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g316g473kcal56.8g3.5g28.4g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1402g4630kcal28g42.1g490.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g22715kcal513.8g182.2g2246.4g19.8g
Valittu annoskoko4032g11358kcal256.9g91.1g1123.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna2016g5679kcal128.5g45.6g561.6g5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776