Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g20g52kcal2.4g2.2g3.8g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g400g240kcal3.6g20.8g16g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss400g497kcal12g102.5g3.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g601g721kcal108.1g10.2g27g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g220g154kcal4.4g19.8g6.6g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g4025kcal269g345.6g172g24.2g
Valittu annoskoko4032g2013kcal134.5g172.8g86g12.1g
Annoskoko puolitettuna2016g1006kcal67.3g86.4g43g6.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674