UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1251088g2503kcal94.7g75.1g206.7g5.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1245g948kcal23.4g193g2.5g12.5g
Porkkana 292g96kcal1.8g16.2g0.6g7.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g418g85kcal2.5g15.9g1.3g5.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g270g2223kcal0g0g247.1g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 558g215kcal0.9g45.5g0.5g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g12244kcal251.2g708.4g918.6g87.8g
Valittu annoskoko4032g6122kcal125.6g354.2g459.3g43.9g
Annoskoko puolitettuna2016g3061kcal62.8g177.1g229.7g22g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236