Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 993g1417kcal124.2g3g101.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2258g2596kcal135.5g112.9g180.6g0g
Hunaja 90g298kcal0.5g73g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 136g454kcal0.1g110.5g0.1g1.9g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 406g175kcal3g31.4g1.1g6.3g
Manteli 36g223kcal8.7g2.4g19.5g2.6g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl113g395kcal15.8g63.2g8.5g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g11115kcal575.6g792.8g623.2g44.2g
Valittu annoskoko4032g5558kcal287.8g396.4g311.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna2016g2779kcal143.9g198.2g155.8g11.1g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902