Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g563g158kcal3.4g33.5g1.1g14.1g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen900g1251kcal171g0g63g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g225g203kcal6.8g7.9g15.8g1.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g4303kcal391.6g167.2g227.8g82.6g
Valittu annoskoko4032g2152kcal195.8g83.6g113.9g41.3g
Annoskoko puolitettuna2016g1076kcal97.9g41.8g57g20.7g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404