Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Peruna, vanha, kuorittu 734g559kcal13.8g113.7g1.5g7.3g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g41kcal2.9g0.7g2.9g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g667g1067kcal64.7g51.4g65.4g4.7g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g200g260kcal22g3g18g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g4168kcal214.4g389.2g184g44.4g
Valittu annoskoko4032g2084kcal107.2g194.6g92g22.2g
Annoskoko puolitettuna2016g1042kcal53.6g97.3g46g11.1g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530