Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu118g171kcal19.5g1.8g10g3g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g6.6g12kcal0.2g2.8g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Parsa puhdistettu 109g35kcal3.2g2.2g0.7g3.8g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 48g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.7g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana809g742kcal50.6g43.6g38.6g21g
Valittu annoskoko404g371kcal25.3g21.8g19.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna202g185kcal12.7g10.9g9.7g5.3g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927