Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)44g152kcal9.2g0.4g12.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]29g96kcal7.9g0g7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g114g39kcal1.6g6.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g325kcal9.7g66.3g1.1g3.3g
Kuivahiiva, annos 11g3.2g12kcal1.4g1.3g0.2g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana809g1259kcal59.8g152.2g43.4g7g
Valittu annoskoko404g630kcal29.9g76.1g21.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna202g315kcal15g38.1g10.9g1.8g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744