Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa263g45kcal1.1g6.6g1.6g1.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%88g219kcal13.2g2.7g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g10g28kcal0.9g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g608kcal31.6g26g42.4g5g
Valittu annoskoko404g304kcal15.8g13g21.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna202g152kcal7.9g6.5g10.6g1.3g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175