Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g49kcal1.4g8.9g0.3g2.2g
Kaurahiutale 12g44kcal1.7g6.7g0.9g1.2g
Auringonkukansiemen 44g260kcal10.1g5.5g21.7g2.6g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6.1g43kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g423kcal12.6g86.3g1.5g4.3g
Kuivahiiva, annos 11g3.2g12kcal1.4g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g1714kcal54.4g230.4g59g20.6g
Valittu annoskoko405g857kcal27.2g115.2g29.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna202g428kcal13.6g57.6g14.8g5.2g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453