Nan leivän lisuke

Tarvitaan sipulikeittojauhetta, 1 keltainen paprika, kaksi chilipalkoa.

Tulee lisuke ja sen kastike.

1. lisää keittojauheeseen noin 2 dl kuumaa vettä, anna turvota noin 2 tunnin ajan
2, pilko paprika ja chilipalot.

Muista poistaa tarkoin chilin siemenet
3- lisää pilkotut paprika ja chili seokseen, sekoita
4. anna seistä 30 min.
5. keitä seosta miedolla lämmöllä 15 min, lisää tarvittaessa vettä, niin että seos on sekoitettavissa
6. siivilöi neste omaan kulhoon; siitä tulee miedompi kastike.

Kastiketta pitäisi tulla 1/3 täytteen määrästä
7. täyte toiseen kulhoon, jonka pitää olla kastiketta selkeästi tulisempaa
8. paista nan-leivät, täytettä leivän päälle ja maun mukaan kastiketta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Timo55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2010g606kcal18.9g102.5g4g40.2g
Chili paprika punainen905g362kcal18.1g81.4g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)1126g3039kcal84.4g551.5g56.3g112.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g8013kcal242.8g1470.8g120.6g305.6g
Valittu annoskoko4040g4006kcal121.4g735.4g60.3g152.8g
Annoskoko puolitettuna2020g2003kcal60.7g367.7g30.2g76.4g
Arvot/100g100g99kcal3g18.2g1.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115019