Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)3200g1344kcal313.6g48g3.2g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g8275kcal628.2g1459.8g6.4g0.4g
Valittu annoskoko4040g4138kcal314.1g729.9g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna2020g2069kcal157.1g365g1.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123859