Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1002g241kcal18.1g22g3g23g
Parsakaali brokkoli 1002g351kcal46.3g19.5g3g25g
Broilerisuikale, keskiarvo 802g976kcal170.3g0g32.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%501g651kcal15g10g65.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1323kcal8g12g140.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl40g353kcal0g0g40.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima301g1172kcal87.2g0g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g10135kcal689.8g127g747.6g97g
Valittu annoskoko4048g5067kcal344.9g63.5g373.8g48.5g
Annoskoko puolitettuna2024g2534kcal172.5g31.8g186.9g24.3g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937