Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1065g2131kcal138.5g30.9g170.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)985g345kcal9.9g68g4.9g13.8g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Paprika, punainen213g55kcal1.9g9.8g0.9g4.3g
Paprika vihreä 213g45kcal2g5.3g0.6g4g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 666g218kcal4.1g37g1.3g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g5874kcal329.6g350g358g91.2g
Valittu annoskoko4048g2937kcal164.8g175g179g45.6g
Annoskoko puolitettuna2024g1469kcal82.4g87.5g89.5g22.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889