Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1332g2210kcal253g0g133.2g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kidneypapu, suolaliemessä639g703kcal49.9g115g3.2g51.1g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g559g436kcal28.5g64.3g6.7g28g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1332g333kcal17.3g55.9g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g7922kcal701.6g485.8g345.4g163.6g
Valittu annoskoko4048g3961kcal350.8g242.9g172.7g81.8g
Annoskoko puolitettuna2024g1981kcal175.4g121.5g86.4g40.9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502