Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kinkkusuikale, Portti1280g1600kcal217.6g5.1g89.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Keltuainen, 20g, annos 20g48g31kcal1.7g0.1g12g0g
Parmesan formaggio da pasta320g1462kcal128g0g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g7386kcal773g183.2g433.6g88g
Valittu annoskoko4048g3693kcal386.5g91.6g216.8g44g
Annoskoko puolitettuna2024g1847kcal193.3g45.8g108.4g22g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238